top of page

Om os

BAGGRUND

Som alle andre i kvarter tømte Cathrine Leth kælderen, spand efter spand, under Københavns historiske skybrud i 2011. Kun én nabo var klogere. Han havde brudt forbindelsen mellem brønden og nedløbsrøret, så hans tagvand løb den direkte vej ud i haven, hvor vandet ikke gjorde skade.

 

Med sin arkitektfaglige baggrund og mangeårige erfaring med arkitektur og klimatilpasning i kystzonen, gik Cathrine fagligt til problemet med de våde kældre. Hun og Poul Erik Christensen opfandt Skybrudsventilen, der automatisk gjorde som den kloge nabo.

 

Skybrudsventilerne kom i produktion hos en stor producent, men kravlede desværre ikke ud under nedløbene af sig selv. I 2018 overtog Updrift Copenhagen produktion og distribution af Skybrudsventilerne og udviklede Klimalancen som platform for klimaløsninger til private husejere.

 

Skybrudsventiler og Klimalancer er testet i 4 pilotprojekter, hvilket har vist, at organiseret borgernær klimatilpasning virker og kan bevare gode kloakker. Og bevares kloakkerne, bevares byerne og landskaberne over dem.

 

Updrift Copenhagen er en ung arkitekt- og landskabstegnestue med stor erfaring i borgerinddragelse, klimatilpasning for skybrud- og regn, men også erfaring med arbejde i kystzonen.  

 

Vi glæder os over igangværende samarbejder og glæder os til nye, baseret på bæredygtig klimatilpasning i ind- og udland.

Poul Erik Christensen / Arkitekt

"Som arkitekt brænder jeg for at give ting form og visualisere visioner. Havde vi god tid, uendelige ressourcer og masser af penge i samfundet, ville jeg elske at tegne store visioner for helt nye byer. Men tiden er til at passe på vores eksisterende værdier, og derfor er jeg også vild med 'Updrift Copenhagens' enkel og meget håndgribelig tilgang til klimatilpasning."

Arkitekt Poul Erik Christensen
  • LinkedIn
Henrik Leth-Larsen / Konsulent
  • LinkedIn

"Som ingeniør interesserer jeg mig for rådgivning og salg af enkle vandløsninger. Særligt når løsningerne er bæredygtige – både hvad angår pris og CO2. Min lange erfaring og store netværk i ind- og udland er noget vi i Updrift Copenhagen har glæde af, når løsninger skal beregnes og ud i verden. Og det giver mig mening for mig på et dybere plan.”

Landskabsarkitekt William Schnoor
William Schnoor / Landskabsarkitekt

"Som landskabsarkitekt er Updrift Copenhagen det helt rigtige sted for mig at arbejde. Både på det strategiske niveau, hvor ting planlægges, men særligt fordi vi kommer ud, og møder mennesker i deres smukke haver. Denne sommer har vi været inde i 224 haver, har skitseret løsninger, beskrevet planteplaner og meget andet. Det er lige mig”

  • LinkedIn
Studiemedhjælper Christian Winther
Christian Winther / Studiemedhjælper

"Klimaforandringer og miljøet er et område, som naturligt optager mig. Jeg er ung, og ved endnu ikke hvilken uddannelse jeg skal tage. Lige nu er det helt fantastisk at være her og gøre en forskel for den bæredygtige omstilling af samfundet. Og personligt lærer jeg meget ved at være i ’klimatilpasningsmesterlære’ i Updrift Copenhagen."

  • LinkedIn
Er du vores nye medarbejder?

Er du interesseret i at blive en del af vores team, send en uopfordret ansøgning til cl@updrift-cph.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

  • LinkedIn

Vil du vide mere? Kontakt os

Updrift Copenhagen

Krausesvej 3, 2100 Kbh. Ø
Info@updrift-cph.dk

Telefon: 53640804

Tak for din besked! Vi vender retur snarest

©2023 by Updrift-Cph

Updrift Copenhagen Logo
hvid tekst stor.png
bottom of page